OTA Farma Akademi ile Canlı Yayınlara Bağlanma Kılavuzu

Not 1: Canlı yayına bağlanabilmek için öncelikle Zoom programının katılmak istediğiniz cihaza yüklü olması gerekmektedir.

 

Not 2: Canlı yayına bağlanmadan önce canlı yayının ait olduğu dersi sepetinize ekleyerek almış olmanız gerekmektedir. (Ücretsiz olsa dahi.) Dersi alıp almadığınızı kontrol etmek için sol kırmızı menüden “Hesabım” kısmına tıklayarak eğitimin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer yok ise kırmızı menüden “Tüm Eğitimler” kısmına giderek ilgili dersi sepetinize ekleyerek sepete gidip satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

 

  1. otafarmaakademi.com websayfasına giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekrandan sol taraftaki “Canlı Yayınlar” menüsüne tıklayınız.

2. Açılan sayfadan derse ait canlı yayın kartını göreceksiniz. (Eğer bu kartı göremiyorsanız ya dersi satın almamışsınızdır ya da henüz canlı yayın açılmamış demektir.) Bu kartın altındaki “Derse Katılacağım” butonuna tıklayınız.

3. “Derse Katılacağım” butonuna tıkladıktan sonra bir çark işareti göreceksiniz ve sonrasında bu çark “Katılıyorsunuz” ifadesine dönüşecektir. Bu ifade canlı yayına kaydınızın yapıldığını göstermektedir.

4. Canlı yayın saati geldiğinde “Katılıyorsunuz” ifadesi “Katıl” yazısına dönüşecektir. (Eğer canlı yayın saati geldiğinde dönüşmezse sayfayı yenileyiniz.) Bu “Katıl” yazısına tıklayarak canlı yayına katılabilirsiniz. Linke tıkladığınızda sizi Zoom programına yönlendirecektir.

5. Açılan zoom sayfasında “Open zoom.us” ifadesine tıklayınız. Buradan sonra sizi zoom uygulamasına yönlendirecek ve eğitime giriş yapmış olacaksınız.

OTA Farma Akademi'ye gitmek için tıklayınız.

You can use this element to add a quote, content...